NOC*NSF en Ministerie VWS

Cases
Grenzeloos actief is opgezet om een landelijk dekkende structuur en passend sport- en beweegaanbod te creëren, waarbij iedereen in Nederland met een beperking de mogelijkheid heeft om te sporten en bewegen.

Eigenlijk is het simpel, mensen met een beperking sporten substantieel minder dan mensen zonder beperking. Grenzeloos actief is opgezet om deze achterstand in te lopen. Door betere voorzieningen te realiseren en dat kan door partijen op regionaal niveau samen te laten werken.

Tyrsday helpt Grenzeloos actief met het uitdragen van haar boodschap. Niet saai, maar ook niet reclamisch, maar door verhalen te vertellen over de mensen die verschil maken. Of de sporters die het verschil ervaren. De verhalen zitten soms dicht op de sport, zijn vaak in de buurt en gaan geregeld achter de schermen. Altijd worden de mensen en partijen die hard werken aan de betere voorzieningen centraal gesteld.

Voor Grenzeloos actief bereiken we een zeer precieze doelgroep: mensen "in het veld" zoals ze het zelf noemen, zoals buurtsportcoaches, wethouders, medewerkers van welzijnsinstellingen en voorzitters van clubs. Ze komen naar www.grenzeloos-actief.nl,  schrijven zich in voor evenementen en delen hun successen met ons.