Over ons

Over Týrsday

Al onze liefde en internet-, social media-, content- en marketingkennis hebben we in de ontwikkeling van de effectieve Týrsday-aanpak gestopt. Deze methode helpt je jouw doelgroep online te vinden, te raken en te verbinden. Met de juiste communicatiestrategieën en optimaal ingerichte platforms, gevuld met verhalen. Elke dag opnieuw.

De wereld volgens Týrsday

Samen de wereld en onze toekomst steeds een stapje verbeteren. Met geavanceerde technologie en inspirerende verhalen. Dat is waar Týrsday voor staat en goed in is. Zo zetten we slimme technologie in voor een betere gezondheidszorg, maar ook om duurzamere leefomgevingen te creëren. En voor nog veel meer organisaties en mensen die net als Týrsday met open vizier gaan voor een betere toekomst.

Client Nurturing

Daarom gaan we samen met onze opdrachtgevers ook bij voorkeur voor de langere termijn. En bouwen we het liefst samen duurzame relaties op met potentiële klanten en andere belanghebbenden. Dat kost iets meer tijd, maar levert op ook veel meer op. Dankzij de hechte vertrouwensband die ontstaat met de toekomstige klanten, gebaseerd op echte emotionele betrokkenheid. Ook op langere termijn.

Company blogs "Soms hebben we ook wat te vertellen over onszelf"