Steun Emma

Cases
Een academisch ziekenhuis, speciaal voor kinderen, dat verdient alle aandacht en funding. Steun Emma doet precies dat: steun voor Emma Kinderziekenhuis verwerven. Dat gaat om donaties, acties en legaten, maar ook om aandacht en zichtbaarheid.

Steun Emma zorgt voor alles wat buiten de gewone regeltjes valt. Zaken als psychosociale ondersteuning ouders en kinderen, extra onderzoeken, maar ook kangaroestoelen en een state of the art afdeling Neonatologie die in 2020 af moet zijn. Dat gaat om miljoenen euro's, maar het gaat vooral om bekendheid, waardering en vertrouwen.

Voor Steun Emma heeft Tyrsday vier jaar geleden een website ontwikkeld en deze is twee jaar geleden geheel geupdatet. Vorig jaar nog hebben we samen met Joe Public een campagne ontwikkeld voor de nieuwe afdeling Neonatologie, die direct een SAN Accent won.

Dit jaar hebben we samen met het team een nieuwe contentstrategie ontwikkeld. De nieuwe verhaallijnen draaien om de mensen van het Emma, alle acties van en rondom het kinderziekenhuis en om de impact die Steun Emma weet te bewerkstelligen. De mensen die het weten, die mogen het vertellen.