8 weken content knallen bij Týrsday en daarna verder?

Company
Voor de zomer zijn we bij Týrsday per direct op zoek naar content toppers en community tovenaars, die met ons willen werken aan de leukste verhalen, websites en onderzoeken voor klanten als Bavaria, NOC*NSF en Churandy Martina.

Content topper en community tovenaar

Wij zoeken jou. Tenminste, als je (bijvoorbeeld) een marketing of communicatie achtergrond hebt (mag in de sport), een goede pen hebt en/of veel gevoel voor social media en community's. Als je al wat ervaring hebt met schrijven of social media is dat een pré, maar wij geloven vooral in harde werkers en snelle leerlingen.

Gouden driehoek van Tyrsday 

Wij werken voor onder meer Bavaria  NOC*NSFTim LipsChurandy MartinaEmma Kinderziekenhuis en daar komen deze zomer nog een paar klanten bij. Onze kracht zit in de gouden driehoek van content - technologie - community  daarin zijn wij uniek in Nederland. Op al deze vlakken ga jij meedraaien. Het ene moment maak je toffe content voor een van onze klanten, de dag erna breng je voor een nieuwe klant hun stakeholders en community's in kaart. Ook werk je met ons zusterbedrijf Mobypicture aan de ontwikkeling van nieuwe websites, apps en andere technologische ontwikkelingen. Oftewel: een stoomcursus content en community. 

Lees verder na de foto hoe je kunt reageren.

Werken met twee online media mannen van het jaar

We willen sowieso deze zomer met je aan de slag of als zomer stage of als zomer traineeship. Als het goed bevalt, pakken we vanaf september met elkaar door. We bieden je een goede vergoeding, een geweldige werkplaats (een boot op de Amstel) en de mogelijkheid om te werken met niet een maar twee online media mannen van het jaar: oprichters Mathys (2009) en Gijsbregt (2010) vertellen je graag hoe het internet nou echt werkt.

Snel reageren vinden we leuk

Wil je met ons aan de slag, laat het dan even weten via ons contactformulier.
Laat je CV achter en laat vooral zien waarom jij deze zomer met ons wil content knallen (een link naar je LinkedIn vinden we ook fijn).

Company blogs