Kom jij schrijven voor ons?

Company
Heb jij de fijnste pen van Nederland? En snap je wat goede verhalen kunnen doen met mensen en hoe je deze tot leven wekt? Kom dan freelance voor ons schrijven.

Týrsday helpt haar klanten met het maken en delen van de mooiste verhalen. Verhalen die mensen met aandacht lezen, met die aandacht, zorgen we ervoor dat onze klanten hun doelen kunnen halen. 

Wij werken voor mensen, merken en organisaties, van klein tot groot, als er maar een verhaal in zit. Van een kinderziekenhuis tot een insectenkweker, van een investeringsfonds voor de haven tot de snelste sprinter van Europa en van sportorganisaties tot goede doelen.

Voor deze leuke klussen kunnen wij goed hulp gebruiken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar journalisten die freelance voor ons willen schrijven. 

Wat bieden wij jou?

  • betaald worden om te schrijven over een mooie verscheidenheid aan onderwerpen: maatschappelijk, cultureel, sportief, smakelijk, zakelijk, duurzaam en ondernemend
  • binnenkomen bij allerhande organisaties en contact met interessante mensen

Wat vragen wij?

  • creativiteit en een goed taalgevoel
  • enthousiasme voor één of meer van de onderwerpen van Týrsday 
  • ervaring met schrijven is een pré
  • ingeschreven bij de KvK

Over Týrsday 

Týrsday is opgericht door Mathys van Abbe en Gijsbregt Brouwer, respectievelijk de online mediaman van het jaar 2009 en 2010.

Meer weten over de voorwaarden of reageren?

Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Een verhaal voor onze klant Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis:

‘Onder de indruk van wat de artsen voor Thomas deden’ - Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC

Thomas is één van de kleine sterren in de campagne ‘Maak ons beter’ van Stichting Steun Emma. Posters met zijn foto hangen verspreid door heel Amsterdam. 

Company blogs