Stage Týrsday: denk jij dat jij een goed verhaal hebt?

Company
Of wil je een beter verhaal leren vertellen? Dan hebben wij voor jou een adembenemende stage!

Insecten eten? Voetballers volgen? Robots in de haven? De beste cocktails? Artsen in het kinderziekenhuis? Vluchtelingen op Lesbos? Mensen laten sporten? Overal zit een verhaal in en jij kan bij ons leren hoe je dat verhaal vertelt. Lees hieronder verder hoe en wat.

Bij Týrsday zijn we per direct op zoek naar echte contenttoppers, die met ons willen werken aan de leukste verhalen, websites en onderzoeken voor klanten in de food, hospitality, sport, charities, ondernemen en technologie. Doe jij journalistiek, een marketing- of communicatiestudie, heb jij een goede pen en/of veel gevoel voor social media en communities? Meld je dan nu snel aan voor de leukste stageplek van Nederland. 

Gouden driehoek van Týrsday 

Týrsday is opgericht door twee online media mannen van het jaar: Mathys (2009) en Gijsbregt (2010) vertellen je graag hoe het internet nou echt werkt. Bij Týrsday werken wij onder meer voor NOC*NSFAylaOerei & Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Onze kracht zit in de gouden driehoek van content - technologie - community, daarin zijn wij uniek in Nederland. Op al deze vlakken ga jij meedraaien. Het ene moment maak je toffe content voor een van onze klanten, de dag erna breng je voor een nieuwe klant hun stakeholders en community's in kaart. Ook werk je aan de ontwikkeling van nieuwe websites, apps en andere technologische ontwikkelingen. Oftewel: een stoomcursus content en community .

Een verhaal voor onze klant Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis:

‘Onder de indruk van wat de artsen voor Thomas deden’ - Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC

Thomas is één van de kleine sterren in de campagne ‘Maak ons beter’ van Stichting Steun Emma. Posters met zijn foto hangen verspreid door heel Amsterdam.

Wat bieden wij jou?

  • De kans om veel te leren over (web)content en bijpassende technologie
  • Een fijn en ervaren team om mee te werken
  • De mogelijkheid om een relevant netwerk op te bouwen

Wat wij vragen

  • 24-36 uur beschikbaar om bij ons mee te draaien op de boot
  • creativiteit, volop ideeën en een goed taalgevoel
  • enthousiasme voor innovatie & technologie 
  • Leergierig en avontuurlijk ingesteld
  • ervaring met schrijven en social media is een pré, maar wij geloven vooral in harde werkers en snelle leerlingen. 
  • zwemkleding, mocht je een keer in de gracht vallen 
https://www.instagram.com/p/BizZu4wgrXL/?taken-by=stamesther

Snel reageren vinden we leuk

Wil je met ons aan de slag, laat het dan even weten via ons contactformulier.
Laat je CV achter en laat vooral zien waarom jij bij ons stage wilt komen lopen (een link naar je LinkedIn vinden we ook fijn).

"Het werk wat ik moest uitvoeren heb ik als leuk en erg leerzaam ervaren binnen een leuk team. Ik wou dat ik deze kennis had terwijl ik nog speler was bij de KNVB." - Kasper Stroes

Company blogs