TÝRSDAY (INTERN) TALENT WANTED

Company
Bij Týrsday zijn we per direct op zoek naar content toppers en community tovenaars, die met ons willen werken aan de leukste verhalen, websites en onderzoeken voor klanten in de food, hospitality, sport, kunst & cultuur, ondernemen en technologie.

Content topper en community tovenaar

Wij zoeken jou. Tenminste, als je (bijvoorbeeld) een marketing of communicatie studie doet, een goede pen hebt en/of veel gevoel voor social media en community's. Als je al wat ervaring hebt met schrijven of social media is dat een pré, maar wij geloven vooral in harde werkers en snelle leerlingen.

Gouden driehoek van Tyrsday

Wij werken voor onder meer BavariaNOC*NSFTer Marsch & Co, Emma Kinderziekenhuis. Onze kracht zit in de gouden driehoek van content - technologie - community daarin zijn wij uniek in Nederland. Op al deze vlakken ga jij meedraaien. Het ene moment maak je toffe content voor een van onze klanten, de dag erna breng je voor een nieuwe klant hun stakeholders en community's in kaart. Ook werk je met ons zusterbedrijf Mobypicture aan de ontwikkeling van nieuwe websites, apps en andere technologische ontwikkelingen. Oftewel: een stoomcursus content en community.

Lees verder na de foto hoe je kunt reageren.

Werken met twee online media mannen van het jaar

We bieden je de mogelijkheid voor een meewerkstage waarbij je een strategische opdracht (zoals een marktonderzoek) kan doen. Daarnaast bieden we je een geweldige werkplaats (een boot op de Amstel) en de mogelijkheid om te werken met niet een maar twee online media mannen van het jaar: oprichters Mathys (2009) en Gijsbregt(2010) vertellen je graag hoe het internet nou echt werkt.

Snel reageren vinden we leuk

Wil je met ons aan de slag, laat het dan even weten via ons contactformulier.
Laat je CV achter en laat vooral zien waarom jij bij ons stage wilt komen lopen (een link naar je LinkedIn vinden we ook fijn).

Company blogs