Content & Community

Hoe krijgt jouw verhaal meer aandacht? Hoe creëer je echte betrokkenheid? Met meer impact? Het ervaren netwerk van Týrsday helpt je jouw verhaal met meer resultaat te verspreiden. Dankzij de inzet van de juiste vakmensen én online influencers. Die jouw bereik een boost geven en zorgen dat jouw content de juiste ogen, oren, hersens en harten raakt.

Týrsday & NOC*NSF

Stilzitten is een groeiend probleem bij jongeren in Nederland. Al helemaal onder kinderen met een beperking. Die vaak niet eens weten dat ze wel zouden kunnen sporten. Laat staan wat er kan en hoe of waar ze daaraan zouden moeten beginnen. Dit probleem hebben Týrsday en NOC*NSF samen aangepakt. Met het initiatief 'Ready to sport'. 

Tijdens de Nationale Sportweek in 2018 werden in het kader van Ready to sport vijf verschillende evenementen georganiseerd. Door heel Nederland. In samenwerking met lokale sportverenigingen. Met gerichte communicatie rond deze evenementen heeft Týrsday gezorgd voor de meest succesvolle maand ooit voor Ready to sport.

Via de website van Ready to sport, haar social mediakanalen en via lokale stakeholders zijn maar liefst 376 kinderen met een beperking overtuigd om deel te nemen aan de sportdagen. Tijdens deze dagen is er live content gecreëerd en gedeeld via de website en social media. Waarbij lokale samenwerkende partijen werden betrokken bij het delen van de foto's en video's.

De verhalen over deze sportdagen werden op maat geschreven voor ouders, kinderen, begeleiders, bezoekers en verenigingen. Wat delen extra aantrekkelijk maakte. Zo is snel een enorm relevant bereik gegenereerd. In de maand september steeg het aantal sitebezoeken met 34,3 procent en nam het totale bereik met 153,3 procent toe. 

Door de inspirerende verhalen die Týrsday via Ready To Sport vertelt zijn al honderden kinderen met een motorische beperking gaan sporten.

Týrsday & OERei

Týrsday heeft eierenproducent OERei geholpen met het betreden van de Nederlandse markt. Om het merk een vliegende start te geven is veel aandacht besteed aan het maken van overtuigende verhalen en community management door de juiste (micro)influencers te betrekken.

Vooral dit laatste heeft zijn vruchten afgeworpen. Door populaire influencers met veel volgers zoals Churandy Martina en Miljuschka van Witschenhauzen het verhaal van OERei te laten vertellen is een groot en relevant publiek bereikt. 

Micro-influencers zoals duurzaamheidsexpert Toine Timmermans en de Haarlemse chef Tim Eleveld spraken met hun verhalen direct de food community aan die zich bezighoudt met duurzaam voedsel.
Door die combinatie is de boodschap van OERei geloofwaardig gedeeld terwijl veel mensen bereikt zijn. In de juli 2018 lag het bereik van de influencers op 312.317 mensen.

De Týrsday aanpak van storytelling en influencer marketing heeft er mede voor gezorgd dat de eieren na de pilot periode in veel meer supermarkten te vinden zijn.

Research & Strategie

Weten wat online werkt.
Waar de kansen liggen.
Wat nog beter kan. 

Check de case>

Tech & Tools

Hoe vertel en deel je jouw verhaal? 
Overtuigend én effectief? 
In de juiste online kanalen? 

Check de case>