Tools & Tech

Hoe vertel en deel je jouw verhaal? Overtuigend én effectief? In de juiste online kanalen? Onze award winning tools zijn speciaal ontwikkeld om jouw content online eenvoudig te maken en te delen. In álle relevante kanalen. Waardoor jouw doelgroep jouw verhaal eenvoudiger vindt en sneller leest.

Týrsday & Kinder

Eigen verhalen verdienen een eigen plek. Een snelle site die er goed uitziet en gekoppeld is aan alle belangrijke digitale services. Van Slack tot de nieuwsbrief, van alle social media tot WhatsApp.

Dat hele pakket verzorgt Týrsday. Zaken worden niet uitbesteed maar in house ontwikkeld. Want Týrsday staat voor digital first. Sinds 2007 ontwikkelen we onze technologie continu en zorgt ons toegewijde team dat alle innovaties een plek krijgen binnen de sites van onze klanten.

En precies daarom werkt ook Kinder samen met Týrsday. Kinder is een organisatie die de wereld van geven aan goede doelen revolutioneert. Vooral door te vertellen hóe doneren beter kan. De Týrsday web tech zorgt ervoor dat digitale services direct geïntegreerd zijn in de website. Hierdoor is het verspreiden van verhalen veel overzichtelijker en simpeler.

Verhalen, foto's en video’s worden vanaf de eigen site makkelijk tot in de uithoeken van het web gedeeld. Uiteraard op de bekende social media, maar ook via messengers, email platforms en apps.

Door de Týrsday web tech beschikt Kinder over een dynamisch online platform en de mogelijkheid om verhalen snel, makkelijk en recht in het hart van de doelgroep te delen.

Týrsday & Movement on the Ground

Movement on the Ground is een non-profit organisatie met een missie. Het bieden van een menswaardig, innovatief en duurzaam antwoord op de vluchtelingencrisis in Europa. Týrsday helpt Movement on the Ground dit ambitieuze doel te bereiken met een sterk platform en optimale web tech.

Zo zijn met het implementeren van onze tool op de website in september 2018 extra drempels om te doneren weggehaald. Doordat ook de social media van Movement on the Ground in de site is geïntegreerd, is het verkeer en het aantal donaties via de widget sterk toegenomen.

Het ontwikkelen van een nieuwe website met een overzichtelijke donatiewidget heeft gezorgd voor een gebruiksvriendelijker platform voor Movement on the Ground. Hierdoor komt hun boodschap helderder over en steunen meer mensen de stichting.

En verder?

Onze technologie is al tien jaar in ontwikkeling. Omdat het web en de wensen van klanten snel veranderen blijven we dagelijks werken aan de allerbeste technieken om verhalen te maken en delen. 

Meer informatie hierover?
Kijk op Tag The Love

Research & Strategie

Weten wat online werkt. 
Waar de kansen liggen. 
Wat nog beter kan. 

Check de case>

Content & Community

Hoe krijgt jouw verhaal meer aandacht? 
Hoe creëer je echte betrokkenheid? 
Met impact? 

Check de case>